Madplan for uge 28 (12/7 – 18/7)


Denne uge er en rigtig sommeruge (madmæssigt) om så vejret arter sig, det er altså nemmest at se bagefter – men som regel kommer der da nogle gode dage også – så vi vedtager at det er højsommer 🙂
Vi har ferie, vi passer ikke hund og den yngste søn er i København til fredag – så vi tager et par ture i denne uge og desuden skal vores havehus rydes op inden vi skal til at gemme væk i det igen.
Vi skal have ordnet en del i haven og nu begynder frugt og grønt også at komme, så der skal ordnes en del og marmelade plejer vi at koge en del af.
I år vil jeg have sat en opbevaringsreol op i vores haveskur – Jeg har flere sorter af græskar og squash og hvis det går, som jeg håber, bliver der en del til vinteropbevaring – så der er indkøbt en stålreol og derpå skal stå nogle mindre flamingokasser beregnet til opbevaring, så det kan sorteres. Der skulle gerne blive plads til nogle frugtkasser også, da vi har nemt ved at få frisk frugt.
Meningen er så at jeg dækker kasserne med låg og tæpper HVIS der kommer en periode med lidt mere frost til vinter – men græskar skulle da kunne holde ind i det nye år på den måde.

Mandag…….Jordbær-Koldskål m kammerjunker (så tager vi en ostemad senere)

Tirsdag……Grøntsagsbix m spejlæg Vegetar

Onsdag…….Snitzel m pommesfrites Kød

Torsdag……Vi laver noget af de friske grøntsager der er i haven Veggetar

Fredag…….Vi skal grille hos den ældste søn – der bliver også en salat + veggiepølser +/- kød

Lørdag…….Rugbrød m fiskefilet, sild, æg og rejer + ost fisk

Søndag…….Nybagte Boller m pålæg, ost og syltetøjComment 0 Replies

Your Information