Mandag:……………….Kyllingefrikadeller m grønt + kold kartoffelsalat
Tirsdag:………………..Kød i karry m løse ris og råkost
Onsdag:………………..Koteletter m kartofler salat
Torsdag:……………….Krebinetter m stuvet spidskål (alternativ pasta)
Fredag:…………………Grill-pølser/svinekød og salat
Lørdag:…………………Pizzabrød (har købt nogle STORE skiver brød billigt i Netto)
Søndag:………………..Empanadas m rissalat
Mandag slagter jeg et par Hanekyllinger, der hakkes kød til frikadeller og resten koges pilles af og fryses til Empanadas søndag.
Tirsdag bruger jeg afpillet kød fra ben fra den gris vi fik sidst – suppen fryses til senere.
Når der indkøbes 1/2 gris af gangen ER der ben, disse har en hel del kød og kan bruges til stegeben, MEN min mand og sønnen gnaver ikke ben derfor koger jeg dem, piller kødet af og fryser kød og suppe hver for sig – der er ingen grund til at det går til spilde 😀