Fredag får vi landgangsbrød, jeg kom pludselig i tanke om de lækre landgangsbrød, der tidligere ofte blev serveret til ungdomsgilder eller natmad – lige så kedelige de kan være, kan de også være fatastiske og lækre hvis brød og pålæg er friskt og de bliver pyntet så det hele ikke løber sammen, men er adskilte lækkerbidder.
Når jeg kigger på ugens madplan er det en nem og overskuelig madplan der udnytter det jeg har i fryser og køleskab – der er vist gået lidt MORMOR-mad i den, men det er til at gå til og det smager godt, og økonomisk er det også.
Hvis der sidder nogle der skal spare lidt på kalorierne, kan man med lidt omtanke spare en hel del kalorier.
Mandag…….Æbleflæsk – ( jeg har et godt stykke hjemmerøget bacon fra slagteren fik det med i pålægspakken), æbler og løg er der mange af i grøntskuffen.
Tirsdag……..Forloren hare med 1/2 æbler m gele.
Onsdag…….Koldskål, evt nybagte boller.
Torsdag…….Orientel-Kylling m fuldkornsnudler (bruger krydrede kyllingebryst der skæres i strimler + et orientel-kryddermix).
Fredag……..Landgangsbrød (bruger lange brød der købes hos “grønthandleren med anden etnisk baggrund” de er hverken seje eller tørre).
Lørdag……..Skal vi til Sølvbryllup hos vores søde naboer så ingen mad.
Søndag……..Bestiller mad udefra – er garenteret godt mør i dag 🙂 .