Som du måske har set er der indført en ugentlig mad-fri dag, hvor de 2 andre tager over, måske bestilles mad udefra, men det kan også være feks frysepizza, i denne uge er det mandens spidskompetance = pandekager 🙂 – JEG har simpelthen brug for time-out en gang imellem.
Jeg bruger i denne uge kød fra fryseren og der serveres grøn salat til fra haven.
Mandag….Rugbrød m pålæg og pandekager (min ugentlige mad-fri dag, så manden bager pandekager og vi er alle i stand til at tage rugbrød i køleskabet(hvis man er sulten) ).
Tirsdag……Kylletter m grøntsager (skærer de grøntsager der er i tern og svitser dem på panden til de er møre).
Onsdag…..Fiskefiletter m revet gulerod (her laver jeg til 2 dage på en gang).
Torsdag…..Stegt medister m rødkål og kartofler + revet gulerod m appelsin.
Fredag…….Chevapcici med paprikasovs + ris.
Lørdag…….Rester fra ugens løb + hjemmebagt rugbrød.
Søndag…….Rullesteg m dampede grøntsager og nye kartofler fra haven.