Madplan for uge 34


Vi skal bruge grøntsager og salat hver dag – Noget er i haven og noget køber jeg ved nogle boder i nærheden – derfor ved jeg heller ikke hvilke grøntsager det bliver fordi det afhæger af hvad jeg kan få – grøntsagerne er friskere og billigere direkte hos producenten.

Jeg fortsætter mit projekt med at tømme fryseren, så det er altsammen derfra i denne uge –
Kylling marsala er fra forrige uge, biksemad bliver med en pose flæskestegstern,   til karrygryden bruges en pose hakket oksekød (300g), Til rugbrød er der pålæg i fryseren, empanadas  laves med en pose afplukket kyllingekød, der er fars fra den sidste gris til krebinetter, til pølsehorn anvender jeg de sidste rester af pølser (små, store, tykke og tynde).
Så denne uge mangler jeg kun mælk (12-14 l),smør og piskefløde (vores kat drikker vand, men får 3/4 dl piskefløde om formiddagen 😀 )

Kolonialvarer købte jeg i sidste måned – JEG handler gerne den sidste uge, før jeg selv og alle andre får penge, når man har vænnet sig til det er det kun en vane – MEN der er faktisk mange tilbud på den tid af måneden – jeg har bemærket at det ofte  er de dyrere udskæringer der er på tilbud først på måneden (hos mange sidder pengene lidt løsere på den tid , men ikke her 🙂 –
Vi har en lille indtægt, men mangler ikke noget som ikke kan undværes – hvis der er noget vi virkeligt ønsker os kan der blive råd til det ved at spare lidt andre steder – det tror vi faktisk ikke at man tager skade af.

Mandag::::::::::::::Kylling Marsala m ris (fra fryseren)

Tirsdag:::::::::::::::Biksemad m spejlæg

Onsdag:::::::::::::::Karrygryde m pasta + rugbrød

Torsdag:::::::::::::::Rugbrødsmad (evt m lidt rester fra fryseren)

Fredag:::::::::::::::::Empanadas  m ris og salat

Lørdag:::::::::::::::::Krebinetter m kartofler og majs

Søndag:::::::::::::::::Pølsehorn ( ALLE størrelser da jeg har forskellige pølser i fryseren)