Madplan for uge 41


Det er blevet efterår og præcis lige som når foråret kommer, synes JEG  det er sket på 10-14 dage. Det ene øjeblik kan JEG går i shorts, tynde t-shirts  og bare ben, det næste er at jeg fryser og skal have strømpebukser og lidt tykkere bluser på – og så omvendt i foråret. 🙂
JEG elsker simpelthen årstidernes skiften – vi har altid noget godt at se frem til (ingen vinterdepression her 🙂 ) – Hvis det regner lidt rigeligt i en periode lige nu, så har sønnen altid sagt, at det er vejr til kakao og pandekager (det vil han såmænd stadigt gerne have) og der er da også hyggeligt med ild i brændeovnen og  varm kakao (+ pandekager).
Lige nu kan vi se frem til JUL, der er såmænd kun godt 2 mdr til – nogle har måske også en efterårsferie der skal holdes først. Det gælder simpelthen om at finde det, som  man sætter pris på, ved de forskellige  årstider, så er det altså ikke så svært at være lidt mere positiv.
Nu skal det jo ikke kun være kakao-hygge hele tiden, men årstiden er altså til efterårs-retter  som supper, kål og kartoffelmos og da det også er de grøntsager, der er i sæson lige nu, er det også godt for økonomien.

 

Mandag:::::::Rød sagosuppe  +  æbleskiver m æblemarmelade.

Tirsdag::::::::Kartoffelmos og  svampegryde.

Onsdag::::::::Hamburgerryg m kartofler + grønt i fad.

Torsdag:::::::Fiskepinde med grøntsager og spaghettisquash. (JEG laver hjemmelavede fiskepinde)

Fredag::::::::Stuvet spinat og halve æg + rester fra onsdag.

Lørdag::::::::Brunkål (kan også være karrygryde)  +  pandekager.

Søndag::::::::Hjemmebagt/bragt brød m pålæg + ost.Comment 0 Replies

Your Information