MANDAG………………..Ribbensteg(måske sandwich) – for et par uger siden købte jeg et par billige stykker ribbensteg og frøs dem ned). F
-TIRSDAG………………Kylletter m stuvede grøntsager. F
ONSDAG…………………Boller i karry F
TORSDAG……………….Aspargessuppe m kødboller (fik vi ikke i sidste uge) F
FREDAG………………….Fladfisk m persillesovs m kartofler Købes hos fiskehandleren
LØRDAG…………………Medisterpølse + stuvet kål Købes i Netto
SØNDAG………………… Måske noget helt andet eller Pastasalat m røget laks (en favorit her) F
Jeg skal til fiskehandleren og købe 2 fladfisk – Fisk er bedst som frisk fisk, men er ikke billig, men her får vi det ca hver 14 dag, ellers “nøjes” vi med fisk (makrel, torskerogn, røget makrel og tun til frokost.
Jeg skal have købt et par pakker medisterpølse fra netto (1 til lørdag + 2 til jul) den er på tilbud 😀
Grønt: Der rydder jeg op og bruger det allersidste der er høstet i haven, og resten må jeg til min “grøntsagspusher” (det er en bod i nærheden) 🙂 og hente.
Jeg købte ost på tilbud i sidste uge – der er nok til 2-3 uger endnu (der er skiveskåret ost + smøreoste)
Kaffe og kolonialvarer, har jeg tænkt mig at rydde op i det jeg har her i resten af november, så er der plads til julevarerne.
Sidst på måneden rydder jeg op i fryseren og tager 2 hylder i fryseren til julevarer – når det samles skabes der overblik over hvad der mangler. (vi er 5-6 stykker juleaften og selv om der spises godt er der grænser for hvad vi kan spise)