Jeg synes det er på tide at få ryddet lidt op i skuffer og skabe – 1.marts er det den første forårsmåned (selv om det måske ikke er det vejrmæssigt) og så er det andre ting jeg har lyst til at have i skabe og fryseren.
Fryseren er min evigt dårlige samvittighed, jeg skiftede for nogle år siden til at have en LILLE kummefryser, men alligevel ender jeg med at nogle ting ligger mere end de 6 uger jeg prøver at sætte som max-opbevaring. Det er ikke fordi madvarerne ikke kan holde længere i fryseren, det kan de sagtens, men jeg ville gerne have lidt mere rotation i det der ligger der – Det var ikke min mening at den fast skulle bruges til langtidsopbevaring – den var mere tænkt som en hjælp i hverdagen – DET ville jeg altså gerne have styr på.
Jeg har haft en vinter med en del sygdom, og min mand er begyndt at hjælpe til i køkkenet når det er værst. Når viljen er der, så er det måske også rart at andre end jeg ved/kan se hvad der er 🙂 )
Jeg fortsætter med at tømme fryseren, vil have den afrimet og afvasket, men tror ikke det bliver før om et par uger 😀 – det eneste kød jeg mangler er snitzlerne, resten har jeg i fryseren.
Mandag:………Kalkunsnitzler m bønneblanding og brasede kartofler
Tirsdag:……….Rodfrugt-suppe m kødboller og sprøde løg
Onsdag:……….Vi finder på noget (tror jeg – ellers rugbrød)
Torsdag:……..Kyllingsalat m ananas
Fredag:………..Mørbradgryde m cocktailpølser m pasta
Lørdag:………..Forårsruller m bulgursalat
Søndag:………..Frikadeller m rødkål
Jeg har stadigt rigeligt med grøntsager – så det behøves der ikke handles, jeg købte 2 pk smør på tilbud i sidste uge og 2 nye stykker ost er der i køleskabet, så af mejerivarer er det kun mælk der skal købes. Kaffe og te er der (det er vigtigt 😀 )
Jeg bager noget brød og jeg har mel, olie og tør-gær + et par brødblandinger.