Madplan for uge 9


Ja i denne uge siger kalenderen forår, det er endnu for tidligt at finde havemøblerne frem 😀 , fordi der loves koldt vejr, så en suppe vil indgå.
Vi skal i gang med at ordne vores stue. Da vi købte huset for små 3 år siden blev alt malet hvidt – nu er turen nået til stuen, der skal males, renses gulvtæppe og ommøbleres lidt <3
SÅ måske når vi ikke altid det der står på madplanen, men så bruger jeg det jo bare senere,
der skal også være plads til at leve.

Mandag:      Hamburger-koteletter m kogte grøntsager

Tirsdag:        One Pot Pastagryde

Onsdag:        Glaseret Hamburgerryg m ovn-kartofler + ærter og majs

Torsdag:       Boller i karry m råkost + Ris (skal der være med ca 14 dages mellemrum)

Fredag:         Grøntsagssuppe m kødboller og nybagt brød.

Lørdag:         Farserede grøntsager

Søndag:         Pølsehorn og Pastasalat

Jeg har et stort stykke hamburgerryg, købt for 59 i REMA 1000 i forrige uge,(ja, jeg købte 2 stk til fryseren) det er billigt mad da der bliver mad til 3 dage af et stykke: 1.dag skæres 4 koteletter i  1 1/2 cm tykkelse – det resterende koges samme dag så er der hurtig mad et par dage senere – 2.dag  Resten af hamburgerryggen glaseres i ovnen – 3.dag De sidste rester af hamburgerryggen skæres på maskine i tynde skiver (bruges til til sandwich) eller tern til feks, pizza, pizzasnegle, i en gratin eller en pastaret. SÅ 1 stykke = 3 retter 😀

Denne uges One-Pot bliver med kyllingbryst (har det i fryseren)

Grøntsagssuppen er grøntsagsboullion m masser af grøntsager + kødboller

Farserede grøntsager (let dampet grøntsager lægges i et fad dækkes med en rørt fars)

Jeg har lyst til at bage så bager pølsehorn og laver en pastasalat til