SÅ er det juleugen.
Det er nu man skal tage and og steg op hvis det skal være tøet ordentligt op 😉
Til jul er vi ret traditionelle og måden vi laver steg og and på er der heller ikke noget nyt ved, vi bruger langtidsstegning til stegene. For en sikkerhed skyld er opskrifterne til jul her i god tid 😀
Her er link til steg
Her er til risalamande
Mandag……………Pasta og kødsovs
Tirsdag…………….Risengrød (koger også til risalamande) Sønnen får lasagne (fra i fredags)
Onsdag…………….Lillejuleaften – den ældste søn kommer (lidt sent) så vi får boller med pålæg,
skal alligevel bage boller.
Torsdag……………Andesteg, Flæskesteg + Medisterpølse (tradition) – Hvide og brunede kartofler og hjemmelavet rødkål. Dessert – Risalamande med mandel.
Fredag……………Her spise vi sent frokost – derfor ingen aftensmad
Lørdag…………….Jeg tror vi skal have Kylling med pommes-frites og agurkesalat -(er garanteret træt af julemad) Min veninde kommer på ferie med sine 2 småpiger på 7+9 og den ældste søn kører hjem.
Søndag……………Vi passer pigerne på 7+9 – jeg tror vi får forloren hare.