Denne uge er madplanen præget af, at jeg har 3 sygehusbesøg 2 i Næstved og 1 i Nyk F –
Når jeg kommer hjem fra Næstved sygehus mandag, ved jeg, at der ikke er flere kræfter tilbage og der bestilles mad udefra – Manden kører med og sønnen har travlt på arbejdet, så det er helt klart det nemmeste (og dyreste, men det er det der er overskud til)
MANDAG:……………Maden bestilles på lokale pizzeria da jeg skal til Næstved.
TIRSDAG:……………Frikadeller m blomkål (sæson lige nu)
ONSDAG:…………….Pasta m kødsovs (her kan bruges nogle tomater)
TORSDAG:…………..Kylling (Frikadeller) m kartofler og salat (skal på sygehus i Nyk F)
FREDAG:……………..Kylling i tarteletter + Blåbærgrød – (Jeg skal til næstved)
LØRDAG:…………….Frittata (italiensk æggekage) + hjemmebagt rugbrød
SØNDAG:……………Pitabrød m kebabkød, cocktailpølser og salat
Bortset fra pitabrød og kebabkød har jeg kødet til denne uge i fryseren –
Bær til grød har jeg også i fryseren. Grøden koger jeg dagen før, det er noget der er nemt at spise selv om man ikke har så meget lyst til mad.
Jeg steger en stor kylling torsdag, så bruges resterne fredag til tarteletterne.
Frittata er en æggekage med indbagt fyld og som regel vegetarisk (fås også med serano-skinke eller krydret spansk pølse)
Pitabrød er nemt og ren weekend/hyggemad her hos os og vi trænger til at slappe af efter en uge med et stramt skema.
Her er “frittataen” vegetarisk og pitabrødene kan spises uden kød (ønsker man det smager tun godt i pitabrød)