Mad-plan for uge 40


I denne uge starter jeg med æggekage da vi har et “ægoverskud” desuden er det nemt og vi kan lide det.-
Jeg har købt en hel svinekam til 125 kr (de er ofte på tilbud) så jeg har skåret den ud til 2 flæskestege, 4 koteletter, og kød i strimler til 2 gange aftensmad  + resterne der blev hakket, det blev rørt til en fast fars der er frosset ned til senere (så tages den op om morgenen og bruges om aftenen engang i næste uge)- det gav godt magert kød til 6 middage + rester fra de 2x steg. Resterne kan skæres til pålæg (det bruger vi ikke) men jeg skærer det op til tynde skiver som vi bruger til flæskesteg-sandwich, eller det kan skæres til biksemad til biksemad. så reelt set bliver der mad til 8 x for 125 kroner = ca 15 kroner pr middag til 4 mennesker.
Æblesuppe er noget vi ofte fik i mit barndomshjem – det er nemt, smager godt og da jeg skal bage boller får vi nybagte boller bagefter, så bliver ALLE mætte.
De gule ærter er en vegetarudgave der er nem at lave og ikke så fedt og serveret med kogt medister af en god kvalitet er det sund mad –

MANDAG:…….Æggekage

TIRSDAG:…….Boller i karry m ris og råkost eller blomkål (jeg snyder, jeg har købt 1 kilo medister i brugsen – koger så kødboller af halvdelen og resten koges i 1 stykke og fryses til søndag) – der kan selvfølgeligt bruges færdige kødboller.

ONSDAG:…….Sammenkogt ret m kartoffelmos

TORSDAG:…..Æblesuppe og nybagte boller

FREDAG:…….Hakkebøf m løg og broccoli eller blomkål

LØRDAG:……Flæskesteg m rødkål (svinekam det er billigt)

SØNDAG:……Gule ærter m kogt medister og brød + pandekager til dessert