Madplan for uge 11


Endnu er der lavet en madplan der er billig, selv om der er fiske-fileter torsdag og bruges kyllingebryst søndag – hvis nogen ønsker det kan der serveres kød-frikadeller fra fryseren lørdag – hvis det kun er min mand og jeg der er hjemme laves kun vegetar-frikadeller

Jeg har købt en pose hakket veggi (kød-erstatning) fra Naturli + 1 pose veggie-bites (kan bruges istedet for kyllingebites) ligeledes fra Naturli – Der er til 2 gange i en pose (det skal lægges i blød i kogende vand og dryppes godt af, så kan det brunes som kød) Når der er til 2 x i posen svarer det til 15-20 kr pr gang og altså til at bruge 3-400 g fars.
Jeg har søgt på nettet og har fundet tilsvarende produkter der er billigere, her er også mulighed for tilbud på tilbud, men hvis man har lyst til at prøve en kødfri dag eller 2 så sælges der en pose frikadelle-miks til ca 15 kr i mange supermarkeder – dan blandes med vand

MANDAG…………Kartoffelmos og grøntsager a la brændende kærlighed + friskbagt brød

TIRSDAG…………Svensk “pølseret” (brød med  omelet – JEG kan ikke lide svensk pølseret)

ONSDAG………….Madpandekager  m  “chicken-bites” 0g masser af grøntsager

TORSDAG………..Paella med rosenkålsalat (lavet i en vegetarudgave)

FREDAG………….Fiskefileter m. rejer + grøntsager i tempuradej og  kartofler.

LØRDAG………….”Frikadeller” m kartofler + bulgursalat (både + –  kød) Hertil spinatvafler

SØNDAG………….Kyllinge-ret  m kyllingebryst og broccoli (her vil sønnen gerne have pasta)