Nu er der godt med grønt i drivhus der er en hel del tomater, krydderurter, forårsløg og squash. Vi har stadigt en del kartofler og spidskål, selv om jeg har kogt en del og har frosset ned – vi er lidt trætte af spidskålsalat i alle afskygninger, men så forærer jeg da bare lidt væk, – har man ingen selv er det da rart at få –
Jeg har sået salat i 2. omgang og den er fin nu, ligeledes er de sidste bladbeder plantet ud –
Man kan strække sæsonen længere i mindre haver på den måde –
Sidst i juli sår jeg rester af salatfrø /spinat på de bare pletter – det kommer op som et grønt tæppe og de største blade bruger vi selv – resten går til mine “hønsemadammer” så er der frisk grønt til dem OG vi får fine æg –
Så i øjeblikket køber jeg mest blomkål, løg og gulerødder, OG ellers bruger jeg det vi har i haven.
MANDAG……Byg selv burgere + stegte kartofler
TIRSDAG……Grøntsagsbiksemad m. spejlæg
ONSDAG…….Koldskål – jeg skal bage hvedebrød og flutes til fryseren
TORSDAG……Paneret selleri m nye kartofler
FREDAG……..Pasta Carbonara
LØRDAG……..Fiske-wok m. flute
SØNDAG……..Rugbrød m æg, tomat og fiske-filet
Grøntsagerne til denne uge bliver det vi har i haven + blomkål og gulerødder
Kødet er hakket oksekød mandag, og bacon til fredag.
Fisken bliver fisketern til wok lørdag og fiske-filet til søndag
De grønne retter er grøntsagsbiksemad + paneret selleri – Paneret selleri er der altid mange meninger om, men lavet ordentligt smager det dejligt, nye kartofler, dampet grønt og masser af hakkede krydderurter og en rødbede hører bestemt også til.