Denne uge kommer der Spaghettisquash fra haven som tilbehør til kødboller i tomatsovs.
Sidst på ugen laver vi et “hasselbagt græskar” m. Pasta og en grøn peberfrugtsovs.
Den forlorne hare er en færdigret fra slagteren, der fulgte med fars-pakken, som jeg købte først på måneden.
Fiskefrikadeller er et hit her, når der er fisk på programmet.
MANDAG……Fiskefrikadeller men pandegrønt + kartofler
TIRSDAG……Kødboller i tomatsovs m. spaghettisquash + rigtig pasta.
ONSDAG…….Forloren hare m 1/2 æbler. (færdigret fra slagteren) + kartofler
TORSDAG…..Medisterpølse + halve ovnstegte kartofler og revet gulerod m. ananas.
FREDAG……..Hasselbagt græskar m. Pasta + grøn peberfrugt-sovs. (måske lidt brasede kartofler, da JEG ikke er fan af pizza og pasta.
LØRDAG……..Pandekager – Mandens spidskompetance, så jeg har “fri”
SØNDAG……..Frikadeller i fad med råkost (opskrift fra https://www.webopskrifter.dk/)