Madplan for uge 46 (15/11 – 21/11)


Vi fortsætter med noget fra gemmerne + fryseren; Det er utroligt hvad der er når der skal ryddes op og da vi ikke spiser ret meget kød og kødpålæg er det en lidt langvarig affære at komme i bund.

Mandag, Onsdag og Søndag er der kød i denne uge ( de kan alle tre tages i fryseren)
Tirsdag er der små forårsruller købt i rema 1000, Torsdag er der en bøtte græskarsuppe af ting fra egen have i fryseren og Lørdag er der rugbrød så kan man tage hvad man vil, Fredag er der fisk (her fiskefilet, da der er en pose i fryseren).
Det vil sige at der i denne uge  tages flæskesteg, forårsruller, småkød, 1 bøtte nedfrosset suppe, 1 pose fiskefilet og en pose fars til frikadeller – DET må da give et hul i fryseren

Når der Mandag serveres Hakkebøf er det fordi den ældste af sønnerne kan lide det og han har fødselsdag mandag, selv om han bor selv,  kommer han forbi efter fyraften og henter sin hund (som vi passer om dagen) – Da han nu har fødselsdag spiser han med og derfor laves en af hans livretter.- MEN her har han allerede ændret til en flæskesteg og da det også er en mulighed i fryseren så snupper vi det i stedet (så kan han få et stykke med hjem til madpakken tirsdag).

Jeg koger store gær-klejner  et par gange så får vi klejner til kaffen og der bliver lagt i fryseren,
De store klejner spiser vi hos os med citronglasur som de Norske klejner fra bageren, men vi får dem også drysset med flormelis som æbleskiver.

Æblegrøden koges af æbler, som vi køber på Lolle-frugt  som fugleæbler (de er meget billige).

Jeg har stadigt nogle tomater i fryseren fra drivhuset, der laver jeg en tomatsovs til  den spagetti-squash, vi skal have søndag.

 

Mandag………..Hakkebøf m tilbehør  – ja så er første ændring der allerede                                 sønnen ville hellere have flæskesteg m. rødkål – så det bliver det.   (Svinekød)

Tirsdag…………Forårsruller m grønsagsfyld (små)                  (Vegetar)

Onsdag…………Amagergryde                                                        (Svinekød og grøntsager)

Torsdag………..Græskarsuppe m ristede græskarkerner        (Vegetar)

Fredag………….Fiskefilet m remoulade og råkost                    (Fisk)

Lørdag………….Rugbrød      (æg, rejer, skinke, tunsalat)       (Brød er et hit her af og til)

Søndag…………Frikadeller  +/- kød m. spaghettigræskar      (Mulighed for vegetar)

Da jeg kan se at vi tager noget i fryseren hver dag, regner jeg med at der kan blive 1 skuffe og 1 hylde tom til julevarer inden 1. December. 🙂