Madplan for uge 9


I denne uge tager jeg en rest steg og laver biksemad –  Andestegen er købt i netto til 30 kr og det er stadigt koldt nok til at få den “juleagtig”. Æggekage får vi af og til da vi selv har 4 hønsemadammer i baghaven. Carryretten laves med mange grøntsager og evt nogle tørrede bønner.  Fiskefadet køber jeg hos vores fiskehandler i foliebakker, klar til ovnen. Frikadeller har jeg fars til i fryseren- flødekartoflerne køber jeg færdige i køledisken. Fiskefilet har jeg ligeledes i fryseren.
I denne uge mangler jeg kun fløfdekartoflerne og fisken fra fiskehandleren.
Brød bager jeg selv eller manden, da jeg på nettet fandt et godt tilbud på økologisk brødblanding fra valsemøllen og den er nem og god.
Jeg har 2 frosne leverposteje fra Nytår, dem kan jeg tage op og bage så jeg mangler nogle mejerivarer ellers intet.

Mandag……..Biksemad m spejlæg

Tirsdag………Andesteg m rødkål

Onsdag………Æggekage m bacon

Torsdag……..Orientalsk carryret m. nudler

Fredag……….Fiskefad m. laks (køber den færdig hos fiskehandleren lige til ovnen)

Lørdag……….Flødekartofler + frikadeller + råkost

Søndag……….Ovnstegte grøntsager, kartofler og fiskefilet.