ugeplan for uge 10 (6/3 -12/3)


Ja selv om det ikke er blevet rigtig lunt endnu ER det forår og lige så langsomt skal vi til at bruge mere tid i haven – Her hos os venter vi på at det bliver så godt vejr at kan sætte en dør i soveværelset så vi får direkte adgang til den del af haven der er hegnet ind for hundens skyld.
Så kan vi gå lige ud og nyde morgenkaffen og for mig vil det gøre det lettere at lukke hunden ud, når jeg har det værst i håndleddene.
Jeg rydder stadigt op og har købt nogle hurtige ting – der blandes imellem.
Maden her hos os er stadig  sådan at manden kan lave den, da mine håndled ikke er stabile.

Uge 10
MANDAG……VI får fra “grill-kyllingen” de laver gode flammestegte kyllinger med tilbehør og de er saftige og mætter fint – dyrt nej egentligt ikke vi kan sagtens mætte 5 personer for 225 kr
og vi bruger fra fryseren resten af ugen –
Her kan vælges feks 1 stegt kylling/stykker m ris og råkost(lav så til 2 dage)

TIRSDAG……Kødsovs og pastaskruer + råkost (her bruges 250 g hakket oksekød) – brug rigtig mange revet grøntsager af dem der er i køleskabet, så ses de ikke af  grøntsagsforskrækkede)

Sugo a la Berit m pasta + salat

ONSDAG…….Gule ærter, (bliver sidste gang i vinter – laver den vegetariske udgave og putter et par håndfulde frosne kødboller i) Kødbollerne kan sagtens undværes.

Gule ærter (vegetariske, men kan da tilsættes kødboller)

TORSDAG…..Kødboller i karrysovs + ris (jeg fandt de færdige middagskødboller på tilbud (kan ikke lige huske hvor) – brug min allergivenlige opskrift på fars
Her kan 350-400 g hakket fars sagtens række til 4.

Boller i karry (kulhydratfattige + allergivenlige)

FREDAG…….Medisterpølse m bacon, rødkål og brunede kartofler (har medister i fryseren)
Bacon vikles bom den kogte medister og den steges i air fryer sammen med de brunede kartofler der kommer i et lille fad.

LØRDAG…….Krebinetter m båd-kartofler + ærter – her bruges frosne båd-kartofler de kommes i tromlen på air-fryer – krebinetter på panden og ærterne overhældes med kogende vand og står og trækker på komfuret.

SØNDAG…….Rugbrød  (æg , lun leverpostej og lune frikadeller (de to sidste er i fryseren) derudover tager vi det pålæg der er.

 

Jeg mangler selvfølgeligt at bestille hos “Grill kylliingen”
Derudover mangler jeg at købe mælk, 1 pakke møllerens gule ærter, båd-kartofler, 1 pose ærter, 1 pose rodfrugter og hvis vi mangler rugbrød har jeg et par rugbrødsblandinger i skabet – de røres på køkkenmaskinen og bages i air-fryer (det kan manden også klare 🙂 )
smør + ost har jeg nok af til denne uge – hjemmelavet marmelade er der også i skabet – mel, havregryn, sukker og papirvarer  er der også nok af – så det skulle blive begrænset indkøb.
Selv om man skal ud og handle det hele, kan det holdes for 500kr der er budgetteret med om ugen her.
I denne uge vil en too good to go med brød + 1 grønt passe fint, da man bare bruger de grøntsager der er i posen. grøntsagerne rives til tirsdag og onsdag, evt frugt serveres til mellemmåltider.Comment 0 Replies

Your Information